Over ons

Verliefd op natuursteen

Wie wij zijn.

Stonewharf en natuursteen kunnen niet zonder elkaar. Vol passie en toewijding reizen we de hele wereld af, op zoek naar dat ene mooie stukje natuursteen. De rijkdom die dit materiaal uitstraalt, de authenticiteit de echtheid maken dat wij niets liever doen dan dit materiaal verwerken in onverwoestbare, duurzame en unieke projecten. Want geen enkel stukje natuursteen is hetzelfde. En dat maakt het voor ons nu juist zo mooi. Met de hand vervaardigd op locatie in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Noord-Brabant en vol liefde, betrokkenheid en vakmanschap de mooiste kunstwerken creëren. Dat is Stonewharf.

Ons familiebedrijf is al 12 jaar toonaangevend specialist binnen de natuursteen- en keramiekbranche. Omdat we gaan voor kwaliteit en duurzaamheid, kiezen we alleen voor natuursteen van hoogwaardige kwaliteit en zetten we ons in voor hergebruik en restauratie van natuursteen objecten.

We doen waar we goed in zijn.

Stonewharf is een natuursteenhandel waar we doen waar we goed in zijn, met oog voor de klant. Met ruim 20 jaar ervaring zijn we een solide speler op de markt in binnen- en buitenland als handelaars en verwerkers van natuursteen en keramiek. 

NATUURSTEEN HANDEL

Van woning tot bedrijfspand, van binnen tot buiten. Natuursteen is een veelzijdig materiaal dat tijdloos en onverwoestbaar is, waardoor jij decennialang kunt genieten van deze work of art.

BETROKKEN

Als je op deze webshop bent beland, weet je waarschijnlijk al precies hoe jouw natuurstenen droomproject eruit moet komen te zien. Heb je toch nog vragen? De mannen van Stonewharf denken graag met je mee.

DUURZAAM

Omdat het uiterst zonde is om dit prachtige materiaal verloren te laten gaan, hergebruiken we natuursteen voor het creëren van vensterbanken en vloertegels. Alle renovaties en restauraties worden met passie en zorg uitgevoerd.

VAKKUNDIG

Omdat we gaan voor de hoogste kwaliteit en omdat natuursteen handwerk blijft, zijn de mannen van Stonewharf uiterst vakkundig. Met oog voor detail creërt Stonewharf ware kunstwerken van natuursteen.

Altijd gewenst resultaat

Met maatwerk

Zoek je een natuursteenhandel die jouw droomproject waar kan maken? Heb je al precies in je hoofd hoe het moet worden, maar kun je nergens vinden wat je zoekt? Stonewharf is inzetbaar voor zowel outdoor- als indoorprojecten en gaat vol passie en vakmanschap aan de slag om jouw product op maat te maken. Kom je inspiratie opdoen?

Stonewharf natuursteen

Benieuwd naar onze producten?

Jouw woning of bedrijfspand omtoveren met behulp van natuursteen? Neem dan een kijkje in onze shop. Liever een ontwerp op maat? Bekijk dan onze maatwerkpagina.