Maatwerk

Natuursteen op maat

Bij Stonewharf hebben we een groot vast assortiment aan natuurstenen producten en toebehoren, maar we creëren met alle liefde een item van natuursteen op maat dat helemaal past bij jouw interieur. Heb jij jouw droomitem al helemaal uitgedacht? Aan de hand van jouw wensen gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp op maat.

Vakkundig betrokken

Met oog voor de kleinste details maken we jouw object van natuursteen op maat, volledig naar jouw wens. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Vakmanschap, kwaliteit en betrokkenheid. Dat is Stonewharf.

Restauratie en hergebruik

Natuursteen is een onverwoestbaar materiaal dat eeuwenlang meegaat. Dat is waarom Stonewharf dit prachtige materiaal ook graag hergebruikt en restaureert. Zo kan jouw trap, gevel of lambrisering weer jaren mee.

Verantwoord natuursteen

Omdat we niet alleen gaan voor kwaliteit, maar het ook belangrijk vinden waar onze natuursteen vandaan komt, zijn we aangesloten bij het TruStone Program.

Onze werkwijze

Wanneer je een object van natuursteen op maat laat maken bij Stonewharf, gaan we aan de slag aan de hand van drie stappen.

01

Concept

We starten met het bedenken van een concept, waarin we jouw wensen in acht nemen, maar ook de mogelijkheden niet uit het oog verliezen. Daarna gaan we op zoek naar het mooiste stukje natuursteen voor dit unieke concept op maat.

02

Natuursteen op maat

De verwerking van natuursteen vergt tijd en aandacht. Daarom gaan we aan de slag met 100% passie, vakkennis en liefde voor natuursteen. En dat allemaal doen we met jaren ervaring.

03

Plaatsing

De laatste stap is de plaatsing van het natuurstenen object bij jou thuis. Uiteraard met service van A-Z, van ontwerp tot oplevering.

Ultra Marmi Verde Karzai

Opgeleverde projecten

Door de jaren heen hebben we al veel opdrachtgevers blij mogen maken met natuursteen op maat, en daar zijn we maar wat trots op. Inspiratie opdoen? Je bekijkt de laatste projecten hieronder.

Offerte aanvragen

Ben jij iemand die al precies weet wat hij wil en heb je jouw droomproject al volledig uitgedacht? Vraag een offerte aan, we denken graag met je mee.