FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of opmerking over één van onze producten of diensten? We hebben de veelgestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet.

De geschatte levertijd bedraagt 4 tot 8 weken. Mocht dit korter of langer worden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw natuursteen of keramiek producten worden met zorg en aandacht verpakt in dozen en/of kratten en getransporteerd naar het door jou ingevulde adres.

De vakmensen van Stonewharf zijn opgeleid in natuursteen of keramiek werkzaamheden, denken met je mee en gaan voor het beste resultaat. Onze medewerkers spreken zowel de Engelse als Nederlandse taal.

Kom gerust langs. Maak via het contactformulier een afspraak en wij adviseren je bij het maken van een keuze.

Je kunt Stonewharf op afspraak bezoeken. Liever in het weekend? Ook dan staan we voor je klaar bij ons of op locatie.

Natuursteen is een door de natuur gevormd gesteente. Dit kan een dieptegesteen zijn of een kalkhoudende steensoort, een gneisachtige, een kwartsiet, een leisteen enzovoort zijn. Elke toepassing heeft haar eigen kenmerken en is tijdloos, alles kan hersteld worden, het levert een prachtige uitstraling en is in onze beleving met niets anders te vergelijken.

In de basis niet. Rode wijn is om te drinken en niet om mee te knoeien. Je dient het wel direct op te nemen wanneer er toch iets gemorst wordt voordat het gaat indrogen. Het beste kun je dit doen met lauw water, en goed naspoelen.

Kort maar krachtig: ja! Er wordt altijd een onderhoudsadvies op maat gemaakt en er wordt bij jouw vloer, gevel of welk ander product welke je bij ons afneemt een onderhoudset gratis meegeleverd op basis van de productgroepen van Moeller Stone Care. Gebruik in ieder geval geen alkalische reinigingsmaterialen.

Wanneer de ondervloer vormvast is en draagkrachtig genoeg kun je in principe het natuursteen verlijmen.

Bijna altijd. Er zijn echter soorten of geringe dikten die de buitentoepassing er niet makkelijker op maken. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.

Een advies op maat?